COVİD-19 BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİ
Pandemi sürecindeki bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve bulaşı minimum seviyede tutmak, kişinin kendisini koruması için yapması gerekenler hakkında bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan eğitim içeriğidir.
Coronavirüs nedir?Bulaşma yolları nelerdir
İnkübasyon Süresi ve Klinik Özellikleri Nedir,Tanı Yöntemleri nedir,Tedavisi nasıl olur, Korunma Yöntemleri Nelerdir, Toplumda alınan yanlış önlemler.
Normalleşme Süreci
*Firma çalışma sistemi/koşullarına özel uygulama örnekleri,öneriler ( firma yetkilisiyle uzman eğitmen görüşerek konu başlığı eklenir)
Soru-Cevap

EVDE SAĞLIKLI ÇALIŞMA ORTAMI
Çalışma yaşamında geçen vaktimizin büyüklüğü ve çalışma koşulları, “Bedenimizi Doğru Kullanma” gereksinimimizi öne çıkarmaktadır. Bu nedenle oluşturulan İhtisas Kurulları, çalışanlara yönelik Ergonomi Eğitimi programı geliştirmiştir. Bu program ev ortamındaki çalışma koşullarına ve hedef kitleye özelleştirilerek uygulanmaktadır. Programın bir özelliği de, eğitimin alanında deneyimli fizyoterapistler tarafından sunulmasıdır.Evden uzaktan çalışmaya yönelik hazırlanan programda ;Doğru Postür, Masa-Sandalye-Ekran uyumu,Klavye –Mouse uyumu,Uzun süreli ekranlı araç ile çalışanlarda görülebilecek Kas iskelet sistemi hastalıkları,Doğru olamayan posture bağlı gelişen hastalıklar, Bel-boyun fıtıkları –sebepleri,Carpal ve Kübital tünel sendromları-sebepleri,Fibromyalgia –sebepleri, Bel ağrıları ve sebepleri, Kifoz-sebepleri,Tendinitler-sebepleri,Koruyucu –Engelleyici egzersizler

ONLİNE DEPREM BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ

  • Depreme hazırlıklı olmak için yapılması gerekenler.
  • Depremle ilgili yaralanmaların temel sebepleri.
  • Deprem öncesi yapılması gerekenler.
  • Deprem esnasında yapılması gerekenler.
  • Deprem sonrasında yapılması gerekenler.
  • Enkaz altında ya da enkaz çevresinde yapılması gerekenler.
  • Deprem Çantası hazırlanması